Kom igång med minimalistisk inredning för mer harmoniskt hem

Inredningsbloggen True deco skriver om minimalistisk inredning, Feng shui och hur du kan skapa hem i balans och få ett hem kännas mer påkostad än vad det är. Allt behöver inte vara dyrt för vara fint.

Minimalism är en designprincip som syftar till att minska röran och distraktion genom att ta bort onödiga designelement. Det innebär att behålla endast det nödvändigaste. Minimalismens rötter kan hittas i den japanska kulturen, där zenbuddhismen var inspirationen för många minimalistiska konstnärer. Minimalism, i sin mest grundläggande form, handlar om att använda mindre för att skapa mer.

Ett minimalist hem kan ge mindre stress i ditt liv

Även om minimalism kan verka kall och modernt, så behöver det inte alls vara fallet. Det finns så många sätt att få ditt hem att kännas mysigare. Genom att skapa dig ett hem i harmoni, kan komma hem efter en tuff arbetsdag och koppla utan distraktioner är guld värt. Har du lyckas finna din inre frid och harmoni har du vunnit livet, och vägen till dina mål kommer att kännas så mycket roligare. Hur vi känner för våra hem spelar stor roll och större påverkan i våra liv än vad vi tror. 

Lär dig hur du kan investera i ditt hem (för bästa avkastning) och tips för att få ett lyxigt hem utan att bli ruinerad samt inreda med minimalistisk inredning. Ta del av massor av bra tips om hur du kan skapa ett varmt och mysigt hem, även om du är en minimalist. Du hittar kreativa, billiga idéer för att skapa den ultimata mysiga vibben utan att ta in för mycket ”prylar” i ditt hem.

Lämna en kommentar