Om Oss: Nynäshamns Väderveteraner

Välkommen till Nynäshamns Väderveteraner!

Vi är ett litet, men passionerat, team av pensionerade meteorologer som har valt att fortsätta vår passion för vädret i den charmiga kuststaden Nynäshamn. Vårt livs arbete inom meteorologi har givit oss en unik förståelse för vädermönster, och även om vi nu njuter av vår pension, kan vi inte låta bli att hålla ett öga på himlen.

Vår Bakgrund

Efter årtionden av tjänst inom Sveriges största meteorologiska institutioner, valde vi att samla våra erfarenheter och skapa Nynäshamns Väderveteraner 2015. Denna grupp startades som ett sätt för oss att hålla kontakten med det fält vi älskar, samtidigt som vi delar våra insikter med den lokala gemenskapen.

Varför Nynäshamn?

Nynäshamn, med sin pittoreska kust och dynamiska vädermönster, har alltid varit av särskilt intresse för oss. Stadens läge gör den idealisk för observation av Östersjöns växlingar, något som har fascinerat oss genom åren.

Vår Filosofi

Även om vi nu har dragit oss tillbaka från det hektiska arbetslivet, tror vi fortfarande på värdet av noggrannhet, hängivenhet och gemenskap. Vi övervakar vädret i Nynäshamn, inte för kommersiell vinning, utan snarare för kärleken till vetenskapen och viljan att tjäna vår lokala gemenskap.

Möta Väderveteranerna

Med en kombinerad erfarenhet av över 150 år inom meteorologi, är varje medlem av vårt team en skattkista av kunskap och berättelser från deras dagar inom yrket. Läs mer om oss på vår individuella profilsida!

Tack för ditt besök!

Vi uppskattar ditt intresse för vårt arbete. Medan vi kanske har saktat ner något i jämförelse med våra yngre dagar, brinner vår passion för meteorologi fortfarande lika starkt. Välkommen till Nynäshamns Väderveteraner – där erfarenhet möter passion.

Kontakta oss på info@vädernynäshamn.se

Lämna en kommentar